Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Υ

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ& ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣΚύριοι,

  Η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, σας συγχαίρει για την πρωτοβουλία σας να παρουσιάσετε απόψε, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στην φιλόξενη στέγη της Στοάς Βιβλίου το έργο και τη ζωή του καταξιωμένου Αγρινιώτη Κοινωνιολόγου Θωμά Κονιαβίτη ομότιμου καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με διεθνή αναγνώριση και δράση.
  Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που οφείλουμε να παλεύουμε για να επιβιώσουμε σαν κοινωνία και να αξιοποιήσουμε το πολύτιμο Ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε, τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολλαπλά χρήσιμες. Πρώτον γιατί με αυτές ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους του πνεύματος και της επιστήμης που ανέδειξε ο τόπος μας. Δεύτερον γιατί με αυτές μπορούμε να προβληματίσουμε και να ενισχύσουμε τα ενδιαφέροντα της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα της νέας Γενιάς που νοιώθει μοναξιά και απογοήτευση, ότι είμαστε κοντά της και δίπλα της για τον καλό αγώνα που θα οδηγήσει στην οικονομική και θεσμική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.
  Ο Θωμάς Κονιαβίτης είναι ένας συμπατριώτης μας έμπειρος αλλά και αθόρυβος αγωνιστής της Γνώσης που διακονεί με σοβαρότητα, εργατικότητα και συλλογικότητα την επιστήμη της Κοινωνιολογίας γι’ αυτό και η αποψινή σας εκδήλωση είναι επίκαιρη και αναγκαία για να αναδειχθεί η προσωπικότητα και η προσφορά του.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ