Τρίτη 10 Ιουλίου 2018


Αγρίνιο, 10/07/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  Η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου 2018 συμμετείχε στην ΚΑΛΟ EXPO 2018 Δυτικής Ελλάδας - 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που διεξήχθη στην Πάτρα δια των αντιπροσώπων της κ.κ. Κουζέλη Δανάη – Γ. Γραμματέας της Εταιρείας και Θεώνη Λειβαδίτη – Μέλος του Διοικ. Συμβουλίου της Εταιρείας.
  Η Εταιρεία μας όντας μέλος της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) με την παρουσίαση της στην Έκθεση πρόβαλε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας με στόχο την ανάδειξη του μέσα από μια σειρά δράσεων.
  Η ανταλλαγή εμπειριών, η άντληση έμπνευσης από επιτυχημένες εμπειρίες του τομέα και η ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες στήριξης και ενίσχυσης τόσο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενίσχυσαν το όραμα μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας στον τομέα του Πολιτισμού έτσι ώστε η περιοχή μας να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στον πολιτιστικό χάρτη της Ελλάδας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ                                                            ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΖΕΛΗ